Residentiële stacaravans.

Residentiële stacaravans.

DE CAMPING KRIJGT MOMENTEEL EEN MAKE OVER, ER WORDEN OP DIT GEEN OPGENBLIK GEEN NIEUWE HUURDERS AANVAARD. U KUNT ZICH AANMELDEN OP DE WACHTLIJST VOOR EEN PLEK VANAF 2025.

 

Wie droomt er niet over een plekje aan zee , de VRIJHEID om even weg te zijn en er te blijven zolang je maar wil, de TIJD om samen te kokkerellen, gezellig samenzijn.....

  • onze camping bevindt zich vlak aan de duinen en het strand, op 3,5km van het centrum van De Haan en het bos van De Haan.
  • Op +-500 m van de voetgangerstunnel naar Zee.

ACCOMODATIE:

We beschikken over verschillende categorieën standplaatsen vanaf minimaal 90 m2.

  • Er is aansluiting van elektriciteit en water. Het water wordt afgesloten in de winter vanaf ongeveer eind november tot eind februari.
  • TV, internet is mogelijk.
  • Groenonderhoud en winterservice zijn mogelijk 
  • mogelijkheid om aan te sluiten via onze collectieve brandverzekering
  • We hebben een technische know-how voor herstellingen.

! ROOKVERBOD op de camping: Camping 't Rietveld wil bijdragen aan een Rookvrije Generatie. Het terrein is rookvrij om verschillende redenen: kinderen kopiëren gedrag, ook rookgedrag, beschermen tegen passief roken, de afvalproblematiek van peuken indammen, brandgevaar verhinderen,...

Daarom is roken alleen toegestaan buiten het zicht op uw eigen perceel of buiten de camping.

Dit geldt ook voor het gebruik van een e-sigaret en vapen. 

Het huisreglement en de voorwaarden, prijzen en info (standplaats, gemeente taks, huisvuilbijdrage, brandverzekering, teller vergoeding, elektriciteit en water, gas, TV, WIFI, groenonderhoud, enz.) kunnen ten alle tijde worden opgevraagd.

Zoek je een nieuwe of tweedehands caravan? 

Neem contact op voor vlijblijvende informatie en informeer u goed.